Header Image
Home / CS fysiotherapie

CS fysiotherapie

De praktijk is gelegen in het buitengebied tussen Valkenswaard en Borkel en Schaft. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur, ook voor de auto met trailer. De wachtkamer is gesitueerd op de eerste verdieping. Voor paarden is een aparte ruimte ingericht waar veilig en overdekt behandeld kan worden.

CS fysiotherapie werkt bewust contractvrij. Dit wil zeggen dat ik geen contracten met zorgverzekeraars afgesloten heb. In de praktijk houdt dit in:

  • Dat je na elke behandeling een factuur ontvangt. Deze kun je daarna zelf indienen bij de zorgverzekeraar.
  • Afhankelijk van de polis ontvang je dan een (gedeeltelijke) vergoeding van de behandeling.
  • Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Het eigen risico van de basisverzekering is hierop niet van toepassing.
  • De vergoeding is afhankelijk van de afgesloten polis. Bij een restitutie polis wordt de volledige behandeling vergoed. Bij een natura of budget polis ligt de vergoeding tussen de 75 en 100% van het marktconforme tarief. Dit tarief is per zorgverzekeraar verschillend en ligt rond de 30 euro.
  • Directe toegankelijkheid fysiotherapie (DTF) wordt niet altijd vergoed bij fysiotherapeuten zonder contract. Kijk dus van tevoren goed na of de behandeling vergoed wordt als je rechtstreeks naar de fysiotherapeut gaat of dat je eerst een verwijzing van de huisarts nodig hebt. Alle verzekeringen onder de Achmea groep (Interpolis, Zilveren Kruis, FBTO en Avéro Achmea) eisen eerst een verwijzing die je zo bij de assistente van de huisarts op kunt halen.

Kijk van tevoren dus goed je polis na of informeer bij de zorgverzekeraar zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Restitutie verzekeraars die 100% van het marktconforme tarief vergoeden ongeacht of de fysiotherapeut of andere specialist een contract met hen heeft of niet, dus vrije keuze voor zorgverlener:

DSW OHRA
ONVZ PNO
V.V.A.A. Ditzo
Amersfoortse
Stad Holland

Andere verzekeraars kennen een restitutie polis, vraag ernaar! Check wel in de kleine lettertjes of deze restitutie polis ook voor je aanvullende polis geldt!

Overige praktijkgegevens:
CS Fysiotherapie
Kluizerdijk 98
5556 XS  Valkenswaard
Telefoon: 06-46204443

Registraties:
AGB-code therapeut: 04115621
AGB-code praktijk: 04019023
Centraal Kwaliteits Register: Geregistreerd als algemeen fysiotherapeut en manueel therapeut
BIG-registratie nummer:19910529604 , zie : https://zoeken.bigregister.nl/bignummer/?bignummer=19910529604
KvK nummer:69703639
Bank: NL51RABO0322919800
BTW: NL152679728B01

Aangesloten bij:
Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF)
Vereniging Dry Needling voor Paarden
Platform Paramedici Contractvrij

Top