Header Image
Home / Fysiotherapie

Fysiotherapie

Fysiotherapie

Fysiotherapie praktijken en fysiotherapeuten zijn er zo ontzettend veel. Waar word ik nou het beste van mijn klachten af geholpen? En zeker niet onbelangrijk; waar wordt nog de tijd genomen om te luisteren naar wat het probleem precies is en wat ik uiteindelijk weer wil bereiken?

Ik heb er met CS Fysiotherapie dapper en bewust voor gekozen om volledig contractvrij te werken. Ik ben na 3 jaar nog steeds trots op deze keuze. Ik doe mijn werk voor jou, en jij krijgt mijn volledige aandacht en tijd. Ik werk niet voor de zorgverzekeraar met bijna al mijn aandacht in vragenlijsten, enquêtes en administratie. Dan zou mijn passie voor dit mooie vak zo verloren gaan.

Ik heb in de loop der jaren mijn eigen manier van (be)handelen ontwikkeld. Mensen die bij mij komen zeggen: “Ik was naar de gewone fysio geweest maar dat deed niets af”. Ben ik dan geen ‘gewone’ fysio? Ik heb mij gespecialiseerd in twee specifieke behandelmethoden binnen de fysiotherapie, en dat zijn:

  • Dry needling
  • Fasciatherapie

Beide methoden geven geweldig snel en blijvend resultaat voor veruit het merendeel van de klachten aan het menselijk bewegingsapparaat.

In tegenstelling tot veel praktijken waar de ‘hands-off’ methode toegepast wordt, d.w.z. oefenen oefenen en nog eens oefenen, start ik bewust ‘hands-on’ aan de behandeltafel. Ik wil zeker niet suggereren dat oefenen niet goed is, helemaal niet. Maar voordat je begint met oefenen moeten de voorwaarden om dat te kunnen er wel zijn. Als je nog koorts hebt ga je toch ook niet vast weer werken?

In deze praktijk is géén trainingsapparatuur aanwezig. Hier wordt functioneel getraind met voornamelijk eigen lichaamsgewicht. Daarnaast wordt er gebruikt gemaakt van eenvoudige attributen als clubbells, kettlebells, ballen, foamrollers, springtouwen etc. Meer heb je echt niet nodig om gezond te kunnen functioneren in het dagelijks leven.

Wil jij eens ervaren hoe ‘anders’ deze fysio te werk gaat of wil je ergens meer over weten? Klik dan op onderstaande knop!

Top