Header Image
Home / Fysiotherapie

Fysiotherapie

Fysiotherapie

Fysiotherapie praktijken en fysiotherapeuten zijn er zo ontzettend veel. Waar word ik nou het beste van mijn klachten af geholpen? En zeker niet onbelangrijk; waar wordt nog de tijd genomen om te luisteren naar wat het probleem precies is en wat ik uiteindelijk weer wil bereiken?

Ik heb er met deze praktijk CS Fysiotherapie dapper en bewust voor gekozen om volledig contractvrij te werken. Dit is zeker een risico, want ik hoor de reacties wel: “Waarom zou ik naar haar toe gaan, als ik bij een andere fysio zeker niets zelf hoef te betalen?”

Ja, goede vraag! Waarom zou je eigenlijk naar mij toe gaan?

Ik heb in de loop der jaren mijn eigen manier van (be)handelen ontwikkeld. Mensen die bij mij komen zeggen: “Ik was naar de gewone fysio geweest maar dat deed niets af”. Ben ik dan geen ‘gewone’ fysio? Ik heb mij gespecialiseerd op twee specifieke behandelmethoden binnen de fysiotherapie, en dat zijn:

  • Dry needling
  • Mulligan Concept

Beide methoden geven geweldig snel en blijvend resultaat voor veruit het merendeel van de klachten aan het menselijk bewegingsapparaat.

In tegenstelling tot veel praktijken waar de ‘hands-off’ methode toegepast wordt, d.w.z. oefenen oefenen en nog eens oefenen, werk ik bewust ‘hands-on’ aan de behandeltafel. Ik wil zeker niet suggereren dat oefenen niet goed is, helemaal niet. Maar voordat je begint met oefenen moeten de voorwaarden om dat te kunnen er wel zijn. Als je nog steeds ziek bent ga je toch ook niet vast weer werken?

Een mooi gevolg van contractvrij werken is dat ik veel meer tijd heb voor jou en jouw klachten omdat ik relatief weinig tijd aan administratie hoef te besteden. Tijd, aandacht, snel resultaat, eerlijkheid, flexibiliteit, korte lijnen, geen behandelindex, geen wachtlijst en een super behandelmethode… zomaar een paar redenen om naar CS Fysiotherapie te gaan!

In de praktijk is echter géén trainingsapparatuur aanwezig. Helaas kan ik daardoor voor sport-specifieke training of revalidatie niet aan de hulpvraag voldoen. Uiteraard kan ik wel de voorwaarden creëren om elders zo’n traject in te gaan.

Wil jij eens ervaren hoe ‘anders’ deze fysio te werk gaat of wil je ergens meer over weten? Klik dan op onderstaande knop!

Top