Header Image
Home / Ervaringen

Ervaringen

Ervaringen

“Bedankt Caroline voor je behandelingen en goede zorgen. Had last van nek en linkerschouder, heb 3 a 4 behandelingen gehad en was er helemaal vanaf! Super! Kan het iedereen aanraden”
Magret Cuijpers, Bergeijk

“Caroline heeft een paar jaar geleden mijn pony behandeld met dry needling, na een super resultaat is zij laatst opnieuw bij ons geweest om mijn paard te behandelen. We zijn super tevreden over het resultaat en advies van Caroline!”
Maud Borgmans, Reusel

“Ik heb jaren last van mijn nek en schouder gehad. Waardoor ik veel hoofdpijn had. Veel gedaan om dit te verhelpen. Onder andere naar de chiropractor, de fysio maar niets hielp echt. Tot ik dry needling van Caroline kreeg. Na 4 behandelingen was het over. Ook mijn tennisarm was na een paar keer  behandelen verdwenen. Ik ben dan ook zeer tevreden over haar. Raad het iederaan aan die ergens last van heeft!”
Maria Sprengers, Borkel en Schaft

“Nou die dry needling werkt geweldig. Ik kampte al jaren met nek en schouder problemen en tintelingen in mijn handen. Ben bij reguliere fysio geweest, maar was dan na 9 behandelingen nog niet geholpen… Nu na 4 behandelingen van de klachten af. Bedankt Caroline”
Irma Schrijvers, Borkel en Schaft

“Na een val van het paard 3 jaar geleden, zat ik aan de rechter kant van mijn lijf helemaal ‘vast’. Caroline is met me bezig geweest door dry needling en masseren en ik kan nu zeggen dat als Caroline er niet geweest was ik mijn werk niet meer zou kunnen doen. Ik ben haar daar heel dankbaar voor en vooral dat ik weer kan paardrijden.”
Tineke van de Griendt, Eindhoven

Top